Snuffelmarkt Online is een webwinkel met spulletjes die u op een willekeurige rommelmarkt of kofferbakmarkt ook vindt. Dus doorgaans tweede hands artikelen, maar soms ook nieuwe artikelen. Bij de artikelomschrijving staat of het om een gebruikt artikel gaat of dat het nieuw is. Klik bij een artikel van uw interesse ook op de link naar de details. Daar kan zeer belangrijke informatie bij staan over levering etc. 

Snuffelmarkt Online is een werknaam van Silverwing Enterprises. Silverwing Enterprises is gevestigd te Warmenhuizen aan de Fabrieksstraat 6. Dit is het woonadres van de eigenaar: H.H. (Henk) Meijer. Silverwing Enterprises staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 64349616. Het BTW nummer van Silverwing Enterprises is NL001372355B82. Het telefoonnummer van Silverwing Enterprises is 0226 427556. Mobiel: 06 46571604. Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Snuffelmarkt Online wijst u graag op uw recht om via de website gekochte artikelen binnen 14 na ontvangst te retourneren. Meer daarover, en over uw rechten en plichten daarbij, vind u in onze algemene voorwaarden (leveringsvoorwaarden). Klachten lossen we natuurlijk zo netjes mogelijk op; in ieder geval is het Nederlands recht van toepassing.

Vind wat je zoekt op Snuffelmarkt Online!